Happy Halloween 2012


Alla skräck- och skräckrelaterade filmer i samlingen.

Sex videoklipp vart det för att visa hela min skräcksamling. Jag ber om ursäkt för att dessa kanske, bara kanske, verkar se lite konstiga på något sätt, jag har provat på ett nytt regigeringsverktyg på YouTube som skulle bland annat stabilisera videoklippen. Visst, det ser rätt så coolt. Problemet vart bara att "infotexten" i början av varje inlägg svajjade hit och dit så att man inte kan läsa vad det står. Strunt samma... här kommer alltså alla de filmer jag för stunden har i min skräcksamling.
 
 
 
 

 
 
 
I detta, det fjärde hyllplanet, ska även My Soul to Take av Wes Craven stå, då den införskaffades några timmar efter att detta var filmat.

 

 
 
 
Så det var hela skräcksamlingen det. Nu kom jag inte riktigt ihåg vem det var som hade önskat att se den, men jag hoppas att du blir nöjd med detta.
 
Trevlig Halloween.
  / Ricky

Halloween 2012

Mina absoluta favorithögtid knackar snart på dörren. Detta kommer självklart att firas med att titta på så mycket skräckfilm som möjligt (vilket redan påbörjats).
  Och den sista helgen i oktober kommer några vänner över för att vara med på det årliga Horror Weekend - fast som detta år går under namnet Horror Evening, då det kortats ner en aning i jämförelse med förra året. Under denna helg blir det mera skräckfilm, förstås. Vad för filmer som kommer visas är ännu inte riktigt helt bestämt, men några är Candyman, Brainscan och One Missed Call.
  Jag funderar på att låta årets deltagare få vara med och välja filmer i år allt medan eventet pågår. Det kanske kan bli lite mer spännande på det viset. Vi får se hur det blir.
 
Vad ska ni själva göra under Halloween? Det vill säga om ni överhuvudtaget firar högtiden vill säga...

The Lords of Salem (Official Trailer 2012)

 
Äntligen en trailer... (den kanske har funnits ett tag, men jag såg den inte förens i morse). Som ni läsare sedan tidigare vet så är jag ett stort fan av Rob Zombies filmer - ja, även hans tolkning av Halloween. Okej, uppföljaren går väl att diskutera. Fast jag kan ärligt säga att visa saker med tycker jag också om.
 
Hur som helst, som jag ofta säger och skriver, så har jag verkligen längtat på att få se något av The Lords of Salem och detta gjorde verkligen min dag. Och efter detta så är det bara att fortsätta att sukta efter att få se hela filmen - vilken jag tror kommer att bli riktigt, riktigt bra. Synd bara att det inte blir någon gång förens 2013.

Hitchcock

Läste att det tydligen ska komma inte bara en, utan två, filmbiografier om the master of suspense - Alfred Hitchcock. Den ena av dessa, den som jag verkligen vill se, heter enbart Hitchcock och i vilken ingen mindre än Sir Anthony Hopkins spelar den legendariske regissören.
 
 
Jag gillar verkligen Alfred Hitchcock, även om jag ärligt talat inte sett allt för många av hans filmer. Fast de som jag då har sett har jag tyckt om. Psycho är den självklara favoriten medan Rear Window och The Birds hamnar strax därefter på en delad andra plats.
 
Än så länge har det inte dykt upp någon trailer - inte vad jag lyckats finna - men det finns en del bilder på Hopkins från inspelningsplatsen som går att skåda.
 
Vad tycker ni läsare om Hitchcock och hans filmer? Lämna en kommentar eller två.
 
På återseende.

RSS 2.0