Ommöblering i filmhyllorna...

Ja, den lovade uppdateringen kommer det att skjutas på lite till. Jag måste nämligen försöka att dela upp det hela på något vis, då det har tillkommit ytterligare en hel del filmer som borde visas. Så vi får se hur och när det blir av.
 
Jag hur som helst även under denna tid gjort om ordentligt i mina hyllor - för att det på något sett ska gå lite snabbare och enkelare att hitta det man vill se på.
  Förut så hade jag nämligen alla filmer (oavsett genre) sorterade i kronologisk bokstavsordning. Visst, det funkade att ha det så... men det kändes bara inte längre rätt. Så därför har jag nu tagit mig tiden att sortera allt efter genre och specifika regissörer som jag har ett extra speciellt tycke för.
 
Självklart så har min skräcksamling en helt egen hylla, vilken då innehåller skräck i alla dess fantastiska former och sub-genres.
  Några av de regissörer - som man vanligtvis associerar med just skräckfilm - som fått extra plats i denna hylla är bland annat Tobe Hooper, David Cronenberg, Dario Argento, John Carpenter, Sam Raimi och Wes Craven.
  Sedan så har jag varierande titlar i bokstavsordning, faktiskt, och i de fall som vissa filmer ingår i en franchise men inte nödvändigtvis har liknande titlar, hamnar de ändå efter varandra. Jag ska dock sortera denna hylla något ytterligare, genom att försöka ställa ihop zombiefilmer, giallos och italiensk skräck, slashers, osv, så gott det går.
 
Men det lär med största sannolikhet dyka upp mer information om detta projekt vid senare tillfälle. Ha det så bra tills dess.

Uppdateringen blir något uppskjuten...

På grund av problem med videoredigeringen blir det utlovade videoinlägget om de Blu-ray och DVD-filmer jag införskaffat den senaste tiden uppskjutet några dagar. När exakt det kommer att publiceras vågar jag inte lova, men det ska nog inte dröja allt för länge tills dess.


Ny uppdatering... soon, very soon!

Innan helgen är över, som senast på måndag, kommer det att komma en ny videouppdatering över alla de Blu-ray och DVD-filmer som jag införskaffat sedan sist (i alla fall alla skräckfilmer och de som innehåller videovåld till den grad att de faktiskt får visas på denna blogg - eftersom det ju är, som flera gånger tidigare nämnts, vad denna blogg handlar om: videovåld).

Funderar även på ordna en ny header. Men det återstår att se.

Håll ögonen öppna för bövelen.

Puss och kram på er.

  / Ricky


RSS 2.0